Вітаю Вас, Гість
Головна » Файли » Управління школою

Заходи кухаря шкільної їдальні з упровадження здоров'язбережувальних технологій:
14.08.2013, 02:43

Заходи кухаря шкільної їдальні з упровадження здоров'язбережувальних технологій:

• Реалізація збалансованого та якісного харчування.

• Дотримання санітарно-гігієнічних умов харчо­блоку.

• Дотримання посадових інструкцій.

• Дотримання правил обробки посуду дезактивами.

• Дотримання особистої гігієни на робочому місці.

• Маркування кухонного інвентарю.

• Систематичне та вчасне проходження медичного огляду протягом навчального року.

• Формування правил культури сервірування столів, правил вживання їжі.


Можливо Вам це буде цікаво 


Категорія: Управління школою | Додав: uthitel
Переглядів: 1316 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]