Головна » Файли » Управління школою |
Заходи кухаря шкільної їдальні з упровадження здоров'язбережувальних технологій:
14.08.2013, 02:43 | |
Заходи кухаря шкільної їдальні з упровадження здоров'язбережувальних технологій: • Реалізація збалансованого та якісного харчування. • Дотримання санітарно-гігієнічних умов харчоблоку. • Дотримання посадових інструкцій. • Дотримання правил обробки посуду дезактивами. • Дотримання особистої гігієни на робочому місці. • Маркування кухонного інвентарю. • Систематичне та вчасне проходження медичного огляду протягом навчального року. • Формування правил культури сервірування столів, правил вживання їжі. Можливо Вам це буде цікаво | |
Переглядів: 1316 | Завантажень: 0 | |
Всього коментарів: 0 | |